12V/115Ah AGM Telecomm Batt. (M8)

Rating: 0.00 (0 opinii)
  • 373,66 €

  • Fără TVA: 314,00 €

Proiectate pentru aplicatii in telecomunicatii; de asemenea sunt excelente in economisirea de spatiu in domeniul maritim si auto.
Seria de baterii AGM a fost proiectata special pentru sistemele de telecomunicatie. Cu terminale de acces frontale si de mici dimensiuni, aceste baterii sun ideale pentru sistemele tip rastel. In mod similar, aceste baterii reprezinta o solutie optima in cazul lipsei de spatiu sau a problemelor de acces la bordul vaselor sau vehiculelor.

Tehnologia AGM
Aceasta tehnologie inlocuieste vechea tehnologie cu fibre de sticla ( Absorbent Glass Mat ). In aceste baterii electrolitul este absobit prin capilaritate de fibrele de sticla situate intre electrozi.

Nivel redus de auto-descarcare
Datorita utilizarii retelelor conductoare din calciu de inalta puritate, bateriile Victron VRLA pot fi depozitate pentru o prioada lunga de timp fara a fi necesara reincarcarea lor. Nivelul de descarcare este mai mic de 2% pe luna, la o temperatura de 20°C. De asemenea, nivelul de descarcare se dubleaza pentru fiecare crestere a temperaturii cu 10°C.

Rezistenta interna mica
Bateriile accepta valori ridicate de incarcare /descarcare.
Ciclu de viata sporit
Rezista mai mult de 500 de cicluri la un nivel de descarcare de 50 %

Acorda o nota:

Newsletter

Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii?
Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce este nou!